Tämä on Anarkistin uusi foorumi!

Vierailijoille

Vierailijoille
Guest Avatar
Linkinvaihtajat kirjoittanut Murkki ajankohtana Feb 25, 2020 11:36:19 GMT

Vieraskirja on tarkoitettu kaikelle keskustelulle. Täällä voit esittää kysymyksiä roolipeliä koskien, ryhtyä linkinvaihtoon, antaa palautetta: risuja ja ruusuja sekä ehdottaa kehitysideoita. Muistathan kuitenkin asiallisen käytöksen.

Pelin sisältö

Pelimaailma
Ylläpito Avatar
Anarkistin sanakirja kirjoittanut Ylläpito ajankohtana Jul 30, 2019 11:23:39 GMT

Anarkistia koskevat ohjeistukset aina hahmonluonnista fooruminkäyttöön asti löytyvät tästä osiosta. Uusia liittyjiä kehotetaan lukemaan ja sisäistämään tämän alueen anti ennen seikkailunsa aloittamista!

Ylläpito Avatar
Eliitit kirjoittanut Ylläpito ajankohtana Jul 30, 2019 11:12:59 GMT

Anarkistin pelikenttänä on laaja ja sisällöltään rikas Brehean valtakunta, joka käsittää paljon enemmänkin kuin roolipelin pintaraapaisuksi tarkoitetut kotisivut kertovat. Tutustu tässä osiossa syvemmin pelimaailmaan, sen asukkaisiin, yliluonnollisuuksiin, kulttuuriin ja kuningaskuntaan.

Ylläpito Avatar
Juorupalsta! kirjoittanut Ylläpito ajankohtana Jul 30, 2019 11:28:21 GMT

Tänne voi huikkia kaikenlaisista peleissä tapahtuneista asioista, jotka ovat voineet päätyä muidenkin hahmojen tietoon uutisten tai juorujen kautta. Kaikenlaiset suuret katastrofit, kohtaamiset tarujen kanssa, hovin juorut, ynnä muut rohkeasti kaiken kansan tietoon!

Hahmolistaukset

Hahmoesittelyt
Ylläpito Avatar
Kuinka luon hahmon? kirjoittanut Ylläpito ajankohtana Aug 29, 2019 17:11:14 GMT

Kaikkien Anarkistissa pelattavien hahmojen esittelyt löytyvät täältä. Esittelyn otsikossa tulee lukea hahmon nimi ja alaotsikossa hahmon kasti ja asema. Hahmon saa luoda vapaasti, eikä erillisiä hyväksyntöjä pelaajalta vaadita. Ylläpito saattaa kehottaa ystävällisesti muuttamaan hahmoa privaviestillä, jos sille on aihetta.

Voro Avatar
Voron lista kirjoittanut Voro ajankohtana Jul 29, 2019 15:16:46 GMT

Tähän osioon voit luoda kollaasin olemassa olevista hahmoistasi, niille seuranhaun ja lisätä aikajanat. Siten muiden pelaajien ei tarvitse erikseen etsimällä etsiä hahmojesi tietoja. Vain yksi aihe per pelaaja!

Ylläpito Avatar
Adoptiossa tärkeitä asemia hahmoille! kirjoittanut Ylläpito ajankohtana Jul 30, 2019 12:17:26 GMT

Onko sinulla paljon käyttämättömiä hahmoideoita? Odottaako hahmosi pentuetta? Kaipaako joku hahmosi sukulaisista pelaajaa? Oletko kyllästynyt hahmoosi, muttet haluaisi tapattaa tai poistaa sitä pelistä kokonaan? Vai oletko kenties itse vailla uutta hahmoa, etkä tiedä mistä aloittaa? Kaikki edellä mainittu kuuluu tähän osioon.

Let's have fun!

Hupinurkka
Voro Avatar
The Mad Doge kirjoittanut Voro ajankohtana Jul 29, 2019 15:18:47 GMT

Koska jokainen haluaa tietää millaisten ihmisten kanssa on tekemisissä, voi tässä osiossa esitellä itsensä juuri niin pintapuolisesti tai syväluotaavasti kuin mielii. Itsensä esitteleminen ei suinkaan ole pakollista, mutta suositeltavaa. Yksi aihe per pelaaja.

Aiheita ei ole luotu tälle alueelle.

Kaikenlaisten hupitöpöjen, kysymysketjujen, hahmotestien ja muun vapaamielisen spämmin tyyssija. Kuka tahansa saa vapaasti luoda uusia aiheita muiden pelaajien iloksi.

hekate Avatar

hekate

WELCOMING OUR NEWEST USER
Linkinvaihtajat by Murkki
ONLINE TODAY 0 STAFF + 0 MEMBERS + 12 GUESTS
ONLINE NOW 0 STAFF + 0 MEMBERS + 1 GUEST